Tweedehands winkel Utrecht

Zoek je een tweedehands winkel in Utrecht?

Ben je fan van tweedehands en vintage winkels en zoek je daarom een tweedehands winkel in Utrecht? In dat geval verwelkomen we je graag in onze kringloopwinkel in Nieuwegein. We zitten gevestigd aan de Drenthehaven, en zijn zeer goed bereikbaar met de auto. Parkeren doe je op ons ruime parkeerterrein, waarna je zo de winkel inloopt. In onze winkel voor tweedehands vlakbij Utrecht vind je een ontzettend groot aanbod. We hebben namelijk onlangs uitgebreid van 600 naar maar liefst 900 vierkante meter, en kunnen dus ontzettend veel spullen kwijt. Of je nu op zoek bent naar betaalbare meubels, kleding of accessoires, bij ons vind je dit alles tegen een laag prijsje. En doordat we alleen schone spullen accepteren die nog van goede kwaliteit zijn, weet je zeker dat we een degelijk en fatsoenlijk aanbod hebben.

Winkel van 900 m2 met o.a.

Meubilair

Kleding

Servies

Boeken

Tweedehands winkel Utrecht

Tweedehands vlakbij Utrecht shoppen

Of je nu een kleine portemonnee hebt en daarom graag kringloopwinkels bezoekt of fan bent van vintage, bij ons ben je in beide gevallen aan het juiste adres. We hebben een continu wisselend aanbod tweedehands producten, waar af en toe heuse pareltjes tussen zitten! Het spreekt voor zich dat we van vrijwel alle items slechts één of enkele stuks hebben, dus twijfel niet te lang wanneer je iets moois spot. Zeker unieke meubeltjes in vintage stijl zijn doorgaans al binnen enkele dagen tot een week verkocht. In onze winkel voor tweedehands producten vlakbij Utrecht zijn de prijsjes nog steeds écht laag, zoals je van een kringloop kunt verwachten. Ben je op zoek naar een bijzonder kastje of bankstel met een knipoog naar het verleden? Kom dan zeker geregeld even binnenlopen in onze tweedehands winkel in Nieuwegein

Wij zoeken vrijwilligers!

Schrijf je vandaag nog in!

Heb je spullen die je niet meer gebruikt?

In onze winkel voor tweedehands in Nieuwegein hebben we een ruim aanbod tweedehands spullen, die afkomstig zijn van mensen uit de gehele regio. Heb jij ook meubels, kleding, keukenspullen of accessoires liggen die je niet meer gebruikt? Als het schoon is en van goede kwaliteit kun je het bij ons komen brengen. Op die manier hoef je het niet weg te gooien en geef je het gemakkelijk een tweede leven. Zo draag je gemakkelijk een steentje bij aan een beter milieu, terwijl je er iemand anders blij mee maakt.

Kom gerust eens langs in onze winkel voor tweedehands vlakbij Utrecht, waar wij voor je klaarstaan met een glimlach. We vertellen je bovendien graag over de workshops, trainingen en bijeenkomsten die in onze extra ruimte worden georganiseerd. Zien we je binnenkort?

Tweedehands winkel Utrecht
Scroll naar boven