Werken bij kringloop Nieuwe Vorm

Word jij onze nieuwe allround winkelmedewerker?

 

Ben jij een echte boekenwurm?

 

Vacature Winkelmedewerker
Ben jij iemand die ervan houdt om contact te hebben met mensen, hen te woord te staan en te helpen? Vind je het leuk om onze winkelvoorraad aan te vullen en de winkel te stylen? Of de artikelen af te rekenen bij de kassa?

De functie allround winkelmedewerker is een diverse vrijwilligersfunctie die je naar draagkracht kan invullen. Je bent bij ons al welkom vanaf 2 uurtjes in de week. Dat kan doordeweeks maar we zijn ook op zoek naar mensen die op zaterdag een paar uurtjes beschikbaar zijn.
Als winkelmedewerker ben je aanspreekpunt voor de klanten. Je beantwoordt hun vragen en wijst hen de weg. Daarnaast is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de winkel netjes en overzichtelijk is. Je zorgt ervoor dat de winkel en overige ruimtes opgeruimd, schoon en geordend zijn. Als je bent ingedeeld bij de kassa, dan reken je de artikelen af die klanten willen kopen. In het magazijn worden de artikelen uitgezocht en schoongemaakt. In overleg word je ingedeeld in de winkel, bij de kassa of in het magazijn.

Chauffeurs
Naast de functie voor allround winkelmedewerker zijn wij ook nog op zoek naar chauffeurs voor het ophalen en wegbrengen van spullen in onze Kringloop Nieuwe Vorm bus. Deze functie kan ook worden gecombineerd met de functie van winkelmedewerker. 

Taken en verantwoordelijkheden

 • Klanten te woord staan en wegwijs maken
 • Zorgen dat alles in de winkel op de juiste plaats staat
 • Ordenen en rechtzetten van de artikelen
 • Kleding netjes hangen
 • Winkelruimte schoonhouden en afstoffen van artikelen
 • Klanten helpen bij de kassa
 • Schoonhouden en opruimen van overige ruimtes, waaronder keuken en toiletten
 • In- en uitruimen van de vaatwasser
 • In het magazijn artikelen uitzoeken en schoonmaken

Functie-eisen/competenties

 • Gastvrij
 • Klantvriendelijk
 • Dienstverlenend
 • Goed kunnen samenwerken
 • Oog voor detail

Vacature medewerker boekenafdeling
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die een paar uurtjes per week over heeft om te helpen op de boekenafdeling van onze kringloopwinkel. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om de boeken die binnenkomen uit te zoeken, eventueel te prijzen en in de winkel te zetten. 

De tijd is zelf in te delen. Het kan op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur. 
Voor meer informatie of aanmelden kan je mailen met arbeid@nieuwevormvanhoop.nl of bellen met 030-8783123

Vacatures aanmeldformulier

Maatschappelijke stage Nieuwegein

Bij onze kringloop kunnen kinderen van de middelbare school hun maatschappelijke stage lopen. Wij bieden ze een fijne plek om werkervaring op te doen. De scholieren ontmoeten mensen, ondersteunen een goed doel, leren meer over duurzaamheid en het runnen van een winkel.
Kringloop Nieuwe Vorm werkt voor maatschappelijke stages samen met ‘Met de MaS uit de klas’

Werkervaringsplek Werk en inkomen Lekstroom

Wij willen graag dat ieder mens kan meedoen in de maatschappij. Vandaar dat we ook samenwerken met Werk en Inkomen Lekstreek (WIL) om mensen te helpen bij re-integratie 2e Spoor. Mensen kunnen dan met behoud van uitkering werkervaring opdoen. Is een werkervaringsplek (WEP) bij ons in de kringloop iets voor u?
Bel dan met onze bedrijfsleider Celina Vorm, telefoon 030-8783123.

Of neem contact op met Werk en Inkomen Lekstreek (WIL):
Stadshuis (1e verdieping)
Stadsplein 1b,
3431 LZ Nieuwegein
telefoon: 030 70 22 300
e-mail: info@wil-lekstroon.nl

Scroll naar top