In de winkel: veel goeds voor weinig

Kom eens snuffelen in onze kringloop. U zult versteld staan van de mooie meubeltjes, kleding, boeken, lampen, kasten en het vele speelgoed voor kinderen. Wekelijks komen er nieuwe spullen bij, dus de kans dat u slaagt, is groot.

  • Voor en door vrijwilligers
  • Prijzen
  • Pinnen
  • Reserveren
  • Ruilen
  • Tijdelijke opslag
  • Aansprakelijkheid

Voor en door vrijwilligers
De kringloop is een bijzondere winkel, omdat het ook een ontmoetingsplaats is. Het contact tussen Nieuwegeiners vinden wij belangrijk. Wat ons ook bijzonder maakt, is dat wij werken met vrijwilligers. Mensen die iets positiefs willen bijdrage aan mens en milieu. Mensen met een verhaal; kwetsbaar soms, of angstig, verlegen of juist druk. Iedereen moet bij ons de ruimte en het respect krijgen om te zijn wie hij of zij is. Wij willen een veilige omgeving zijn en vragen dus uw begrip en ook nieuwsgierigheid naar die ander. Neem gerust de tijd voor een gesprek. Onze vrijwilligers leren veel van de contacten en dit geeft het zelfvertrouwen een enorme boost. Ook zijn er regelmatig kinderen van Nieuwegeinse scholen in de kringloop. Zij lopen hun maatschappelijke stage bij ons.

Prijzen
De kringloop werkt met vaste prijzen. We onderhandelen dus niet met onze klanten. Spullen die niet geprijsd zijn en toch in de winkel staan, worden pas verkocht als een bevoegde medewerker een verkoopprijs bepaalt en er alsnog een prijssticker opplakt.

Pinnen
Bij het betalen heeft pinnen bij ons de voorkeur, want dat is veel veiliger. Voor het pinnen van kleine bedragen brengen we geen extra kosten in rekening.

Reserveren
U kunt een product maximaal 2 uur reserveren. Deze reservering kan niet worden verlengd.

Ruilen

Ruilen is helaas niet mogelijk, omdat wij werken met gebruikte goederen. De kringloop geeft ook geen geld terug. In zeer dringende gevallen kan de bedrijfsleiding beslissen om een tegoedbon te verstrekken

Tijdelijke opslag
Als u de gekochte goederen niet direct meeneemt of wilt laten bezorgen, dan kunnen wij de spullen maximaal één week voor u opslaan. Opslaan is alleen mogelijk als u uw naam, adres en telefoonnummer opgeeft. 

Na die week moeten de spullen zijn opgehaald of bezorgd. Zo niet, dan vervalt de aanspraak op het product en komt het product opnieuw in de winkel te koop te staan. U krijgt het aankoopbedrag niet terug.

Aansprakelijkheid
Laat het witgoed of andere elektrische apparaten die u bij kringloop Nieuwe Vorm koopt door een erkend installateur installeren. De kringloop is niet aansprakelijk voor de gevolgschade die wordt veroorzaakt door een product dat bij ons is gekocht.

Laatste nieuws

Wij zijn open op koningsdag

Wij zijn open op koningsdag, dinsdag 27 april 2021 Wij zijn op Koningsdag, dinsdag 27 april, geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt bij ons, na het maken van een afspraak, komen winkelen. Een afspraak maken kan door tijdens openingstijden te bellen naar 030-8783123 of stuur een bericht via facebook of instagram met je

Lees verder »

Corona update (22 juni 2020)

We merken hoe het Coronavirus overal voor veel onrust zorgt, ook bij ons. Om de gezondheid van onze klanten en medewerkers te beschermen hebben we de volgende maatregelen genomen: We vragen onze klanten en personeel om 1,5 meter afstand van anderen te houden  Het gebruik van een mandje is per persoon verplicht. We zorgen ervoor

Lees verder »

Interview Celine Vorm met Algemeen Dagblad

Nieuwegeinse Celina (38) geeft niet alleen spullen, maar ook mensen een tweede kans De Nieuwegeinse onderneemster Celina Vorm (38) geeft niet alleen spullen, maar ook mensen graag een tweede kans. Begin dit jaar verhuisde ze met haar kringloopwinkel De Nieuwe Hoop uit Jutphaas naar een groter pand aan de Drenthehaven op bedrijventerrein Plettenburg. Minder dicht

Lees verder »
Scroll to Top