In de winkel: veel goeds voor weinig

Kom eens snuffelen in onze kringloop. U zult versteld staan van de mooie meubeltjes, kleding, boeken, lampen, kasten en het vele speelgoed voor kinderen. Wekelijks komen er nieuwe spullen bij, dus de kans dat u slaagt, is groot.

  • Voor en door vrijwilligers
  • Prijzen
  • Pinnen
  • Reserveren
  • Ruilen
  • Tijdelijke opslag
  • Aansprakelijkheid

Voor en door vrijwilligers
De kringloop is een bijzondere winkel, omdat het ook een ontmoetingsplaats is. Het contact tussen Nieuwegeiners vinden wij belangrijk. Wat ons ook bijzonder maakt, is dat wij werken met vrijwilligers. Mensen die iets positiefs willen bijdrage aan mens en milieu. Mensen met een verhaal; kwetsbaar soms, of angstig, verlegen of juist druk. Iedereen moet bij ons de ruimte en het respect krijgen om te zijn wie hij of zij is. Wij willen een veilige omgeving zijn en vragen dus uw begrip en ook nieuwsgierigheid naar die ander. Neem gerust de tijd voor een gesprek. Onze vrijwilligers leren veel van de contacten en dit geeft het zelfvertrouwen een enorme boost. Ook zijn er regelmatig kinderen van Nieuwegeinse scholen in de kringloop. Zij lopen hun maatschappelijke stage bij ons.

Prijzen
De kringloop werkt met vaste prijzen. We onderhandelen dus niet met onze klanten. Spullen die niet geprijsd zijn en toch in de winkel staan, worden pas verkocht als een bevoegde medewerker een verkoopprijs bepaalt en er alsnog een prijssticker opplakt.

Pinnen
Bij het betalen heeft pinnen bij ons de voorkeur, want dat is veel veiliger. Voor het pinnen van kleine bedragen brengen we geen extra kosten in rekening.

Reserveren
U kunt een product maximaal 2 uur reserveren. Deze reservering kan niet worden verlengd.

Ruilen

Ruilen is helaas niet mogelijk, omdat wij werken met gebruikte goederen. De kringloop geeft ook geen geld terug. In zeer dringende gevallen kan de bedrijfsleiding beslissen om een tegoedbon te verstrekken

Tijdelijke opslag
Als u de gekochte goederen niet direct meeneemt of wilt laten bezorgen, dan kunnen wij de spullen maximaal één week voor u opslaan. Opslaan is alleen mogelijk als u uw naam, adres en telefoonnummer opgeeft. 

Na die week moeten de spullen zijn opgehaald of bezorgd. Zo niet, dan vervalt de aanspraak op het product en komt het product opnieuw in de winkel te koop te staan. U krijgt het aankoopbedrag niet terug.

Aansprakelijkheid
Laat het witgoed of andere elektrische apparaten die u bij kringloop Nieuwe Vorm koopt door een erkend installateur installeren. De kringloop is niet aansprakelijk voor de gevolgschade die wordt veroorzaakt door een product dat bij ons is gekocht.

Laatste nieuws

Word jij onze nieuwe chauffeur?

Word jij onze nieuwe chauffeur?  En hoor jij straks bij ons team van geluksvogels? Vind jij het leuk om samen met een collega spullen op te halen of te bezorgen bij onze klanten? Ben je sterk en kan je goed tillen en sjouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Inhoud van de functieAls chauffeur

Lees verder »

Cursussen in de kringloopwinkel

Bij onze kringloopwinkel starten we in september met een cursusaanbod voor iedereen die mee wil doen. De volgende cursussen kan je voor aanmelden: Meedoen op sociale media School en opvoeden Werk vinden Wil je meer weten, vraag het bij de kassa van onze kringloopwinkel of mail met nieuwevorm@prago.nl

Lees verder »

Wij zijn open op koningsdag

Wij zijn open op koningsdag, dinsdag 27 april 2021 Wij zijn op Koningsdag, dinsdag 27 april, geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt bij ons, na het maken van een afspraak, komen winkelen. Een afspraak maken kan door tijdens openingstijden te bellen naar 030-8783123 of stuur een bericht via facebook of instagram met je

Lees verder »
Scroll naar boven