Tweedehands winkel Nieuwegein

Over onze tweedehands winkel in Nieuwegein

In onze tweedehands winkel in Nieuwegein willen we dat iedereen zich welkom voelt. We zijn er voor mensen met een kleine portemonnee, maar ook voor de vintageliefhebbers die op zoek zijn naar mooie pareltjes. Ons aanbod is enorm, want we hebben maar liefst 900m2 tot onze beschikking. Daardoor wordt het wel héél lastig om met lege handen naar huis te gaan. Of je nu op zoek bent naar tweedehands meubels, kleding of allerlei accessoires, in onze tweedehands winkel in Nieuwegein slaag je zeker. En doordat we alleen schone items van goede kwaliteit accepteren, kunnen we je een gedegen aanbod garanderen. Alle technische apparaten en lampen worden bovendien door ons getest, zodat we zeker weten dat ze nog goed functioneren.

Winkel van 900 m2 met o.a.

Meubilair

Kleding

Servies

Boeken

Dagbesteding Utrecht

Tweedehands winkel in Nieuwegein met meubels

Ben je op zoek naar mooie meubels voor je nieuwe huis, of kan je bestaande inrichting wel wat aanvulling gebruiken? In onze tweedehands winkel in Nieuwegein hebben we een continu wisselend aanbod van tweede- of zelfs derdehands meubels. Dit kunnen traditionele exemplaren zijn die je doen denken aan vroeger, maar ook meubels met een moderne, eigentijdse uitstraling. Het is maar net wat we die week aangeboden krijgen, en of u er als eerste bij bent om die moderne bank te scoren. Het spreekt voor zich dat we van elk item slechts één exemplaar hebben, dus loop geregeld even bij ons binnen. Voor je het weet heeft iemand anders namelijk dat unieke nachtkastje of die mooie stoel voor je neus weggekaapt. Met ons grote aanbod tweedehands in Nieuwegein hebben we gelukkig altijd wel een fijn alternatief, naar wat voor meubel je ook op zoek bent.

Wij zoeken vrijwilligers!

Schrijf je vandaag nog in!

Tweedehands kleding en accessoires

Natuurlijk hebben we in onze tweedehands winkel in Nieuwegein ook een ruim aanbod kleding en accessoires, zoals tassen en sieraden. En ook deze voorzien we allemaal van zeer scherpe prijzen. Kom langs om een betaalbare zomer- of wintergarderobe aan te schaffen, of scoor een mooie tas voor dagelijks gebruik. Het aanbod in de winkel proberen we zoveel mogelijk aan te passen aan het seizoen. Daardoor kun je bij ons altijd terecht voor items die je direct kunt dragen, of het nu voor jezelf is of voor je kinderen.

Tweedehands winkel Nieuwegein

Een plek om gezellig samen te komen

Al onze medewerkers in onze winkel voor tweedehands nabij Utrecht doen elke dag opnieuw hun uiterste best een fijne sfeer te creëren. Je kunt bij ons terecht voor een enorm aanbod tweedehands en vintage artikelen, maar ook voor een lekkere kop koffie of thee. We verwelkomen je graag in onze mooie kringloopwinkel, die je vindt aan de Drenthehaven in Nieuwegein.

Scroll naar boven