Tweedehands Nieuwegein

Over ons aanbod tweedehands in Nieuwegein

Ben je op zoek naar een uitgebreid aanbod tweedehands in Nieuwegein? Dan ben je in onze winkel absoluut aan het juiste adres. Op dagelijkse basis komen mensen bij ons hun tweede- of zelfs derdehands spullen brengen, zodat deze niet weggegooid hoeven te worden. Alle spullen die er nog goed uitzien en niet vies of kapot zijn accepteren we, en bieden we aan in onze tweedehands winkel in Nieuwegein.

We zijn er voor mensen met een kleine portemonnee, maar ook voor de echte vintage-liefhebbers. Bij ons spot je namelijk geregeld unieke pareltjes die je interieur een bijzondere twist kunnen geven. Onze prijzen zijn zoals je ze van een kringloop kunt verwachten, namelijk bijzonder laag. En wist je al dat je over tweedehands producten geen btw betaalt? Met de ruim 900m2 aan winkeloppervlak hebben we te allen tijden een ontzettend groot aanbod tweedehands in Nieuwegein. Ben je op zoek naar meubels, kleding of accessoires voor een klein prijsje? Kom dan snel langs in onze winkel, want bij ons slaag je zeker!

Goede kwaliteit tweedehands in Nieuwegein

Doordat wij in onze winkel voor tweedehands spullen in Nieuwegein enkel producten van goede kwaliteit accepteren, weet je zeker dat je een fatsoenlijk en degelijk aanbod treft. Tweede- of zelfs derdehands producten hoeven helemaal niet vies te zijn, integendeel. Met ons aanbod bewijzen wij dat je met een kleine portemonnee nog steeds leuke items kunt scoren, en dragen we bovendien ons steentje bij aan een beter milieu.

Door geen nieuwe maar tweedehands producten te kopen hoeft er ten eerste niks te worden weggegooid. Dat is namelijk ontzettend zonde, zeker als een product nog van goede kwaliteit is en door iemand anders gebruikt kan worden. Daarnaast hoeft er door in onze winkel voor tweedehands vlakbij Utrecht te shoppen niks nieuws geproduceerd te worden. Je draagt dus op twee manieren bij aan een beter milieu, en dat terwijl je zelf geld bespaart op al deze items. Kringloop prijsjes zijn bij ons namelijk nog steeds echt kringloop prijsjes!

Tweedehands Nieuwegein

Gezellig winkelen en samenkomen

In onze winkel voor tweedehands in Nieuwegein kun je langskomen om op je gemakje te winkelen, maar je kunt ook bij ons terecht voor een goede kop koffie. Al onze vrijwilligers werken hard om van de winkel een gezellige plek te maken waar mensen graag samenkomen. Kom gezellig langs om ons continu wisselende aanbod te bekijken, en neem de items mee naar huis waar je verliefd op bent geworden. Zo geef je ze een tweede (of zelfs derde) leven, en dat voor een aantrekkelijke prijs. We verwelkomen je graag in onze winkel aan de Drenthehaven in Nieuwegein, waar we meer dan genoeg parkeergelegenheid hebben.

Laatste nieuws

Wij zijn open op koningsdag

Wij zijn open op koningsdag, dinsdag 27 april 2021 Wij zijn op Koningsdag, dinsdag 27 april, geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt bij ons, na het maken van een afspraak, komen winkelen. Een afspraak maken kan door tijdens openingstijden te bellen naar 030-8783123 of stuur een bericht via facebook of instagram met je

Lees verder »

Corona update (22 juni 2020)

We merken hoe het Coronavirus overal voor veel onrust zorgt, ook bij ons. Om de gezondheid van onze klanten en medewerkers te beschermen hebben we de volgende maatregelen genomen: We vragen onze klanten en personeel om 1,5 meter afstand van anderen te houden  Het gebruik van een mandje is per persoon verplicht. We zorgen ervoor

Lees verder »

Interview Celine Vorm met Algemeen Dagblad

Nieuwegeinse Celina (38) geeft niet alleen spullen, maar ook mensen een tweede kans De Nieuwegeinse onderneemster Celina Vorm (38) geeft niet alleen spullen, maar ook mensen graag een tweede kans. Begin dit jaar verhuisde ze met haar kringloopwinkel De Nieuwe Hoop uit Jutphaas naar een groter pand aan de Drenthehaven op bedrijventerrein Plettenburg. Minder dicht

Lees verder »
Scroll to Top