Dagbesteding Utrecht

Ben je op zoek naar een leuke dagbesteding in Utrecht? Dan kun je vrijwilligerswerk komen verrichten bij Stichting Vorm van Nieuwe Hoop. Je kunt hier gevarieerde taken uitvoeren. Help de klanten die binnen komen lopen en graag iets willen kopen. Of zorg ervoor dat de goederen die de kringloop aanbiedt in uitstekende staat zijn. Je draagt bij deze dagbesteding in Utrecht altijd bij aan het doel van deze bijzondere soort winkel.

Winkel van 900 m2 met o.a.

Meubilair

Kleding

Servies

Boeken

Dagbesteding Utrecht

Wat kun je verwachten van een dagbesteding bij een kringloopwinkel?

Je kunt kiezen voor een dagbesteding in Nieuwegein bij een kringloopwinkel. Je voert hierbij vrijwilligerswerk uit in een winkel. Een kringloopwinkel is gericht op hergebruiken van spullen. Mensen brengen meubels, elektrische apparaten en ook speelgoed naar deze winkel, zodat andere mensen ze weer kunnen kopen. De kringloopwinkel biedt veel mensen de gelegenheid om spullen die nog in goede staat zijn een tweede leven te geven.

Wij zoeken vrijwilligers!

Schrijf je vandaag nog in!

Mogelijke werkzaamheden

Tijdens je dagbesteding in Nieuwegein bij Stichting Vorm van Nieuwe Hoop, kun je werkzaamheden in de kringloopwinkel uitvoeren. Dit kan verschillende vormen aannemen. Zo kun je bijvoorbeeld klanten helpen die binnenlopen. Meestal komen ze kijken naar het aanbod goederen, maar ze kunnen ook iets specifieks zoeken. Als ze vragen hebben kun je deze soms beantwoorden. De klanten van de kringloopwinkel kunnen vrij binnenlopen. Dit kan voor de nodige onverwachte prikkels zorgen. Meestal is het mogelijk om op een rustige plaats tot rust te komen.

Dagbesteding Utrecht

Andere werkzaamheden die je tijdens je dagbesteding in Utrecht bij deze kringloopwinkel kunt uitvoeren zijn bijvoorbeeld het repareren van de goederen. Sommige goederen die de mensen binnen brengen zijn niet in optimale staat. Je kunt ze controleren. Je let er bijvoorbeeld op of het intact is, schoon is en of iemand er nog iets aan heeft. Verder kun je eventueel goederen repareren of schoonmaken voordat ze in de winkel komen.

Is deze dagbesteding in Utrecht geschikt voor jou?

Ben je geïnteresseerd in dagbesteding in Utrecht bij Stichting Vorm van Nieuwe Hoop, gelegen in Nieuwegein? Dan kun je vaak uitstekend een van de taken uitvoeren. Dagbesteding bij deze kringloopwinkel is geschikt voor vrijwel iedereen. Zo kunnen veel mensen met een beperking zoals autisme uitstekend bij ons terecht. Ook mensen met dementie kunnen hier hun dagen komen vullen. Zo ontmoet je bij ons niet alleen jongeren en volwassen, maar ook ouderen. Heb je vragen over onze dagbesteding? Neem dan gerust contact met ons op.

Scroll naar boven