Dagbesteding Utrecht

Ben je op zoek naar een leuke dagbesteding in de buurt van Utrecht? Dan kun je vrijwilligerswerk komen doen bij de Stichting Nieuwe Vorm van Hoop in Nieuwegein. Je  taken zijn gevarieerd. Van het helpen van de klanten die binnen komen lopen en graag iets willen kopen tot ervoor zorgen dat de goederen die de kringloop aanbiedt schoon zijn en in goede staat. Je draagt bij deze dagbesteding altijd bij aan het doel van deze bijzondere soort winkel.

Wat kun je verwachten van een dagbesteding bij een kringloopwinkel?

Je kunt kiezen voor een dagbesteding in Nieuwegein bij een kringloopwinkel. Je voert hierbij vrijwilligerswerk uit in een winkel. Een kringloopwinkel is gericht op hergebruiken van spullen. Mensen brengen meubels, elektrische apparaten en ook speelgoed naar deze winkel, zodat andere mensen ze weer kunnen kopen. De kringloopwinkel biedt veel mensen de gelegenheid om spullen die nog in goede staat zijn een tweede leven te geven.

Mogelijke werkzaamheden

Tijdens je dagbesteding in Nieuwegein bij Stichting Nieuwe Vorm van Hoop, kun je werkzaamheden in de kringloopwinkel uitvoeren. Dit kan verschillende vormen aannemen. Zo kun je bijvoorbeeld klanten helpen die binnenlopen. Meestal komen ze kijken naar het aanbod goederen, maar ze kunnen ook iets specifieks zoeken. Als ze vragen hebben kun je deze soms beantwoorden. De klanten van de kringloopwinkel kunnen vrij binnenlopen. Dit kan voor de nodige onverwachte prikkels zorgen. Meestal is het mogelijk om op een rustige plaats tot rust te komen.

Dagbesteding Utrecht

Andere werkzaamheden die je tijdens je dagbesteding in Utrecht bij deze kringloopwinkel kunt uitvoeren zijn bijvoorbeeld het repareren van de artikelen. Sommige spullen die de mensen binnen brengen zijn niet in goede staat. Je kunt ze controleren. Je let er bijvoorbeeld op of het helemaal compleet is, schoon is en of iemand er nog iets aan heeft. Verder kun je eventueel goederen repareren of schoonmaken voordat ze in de winkel komen.

Is deze dagbesteding in Utrecht geschikt voor jou?

Ben je geïnteresseerd in dagbesteding in Utrecht bij Stichting Nieuwe Vorm van Hoop gevestigd in Nieuwegein? Dan kun je vaak uitstekend een van de taken uitvoeren. Dagbesteding bij deze kringloopwinkel is geschikt voor vrijwel iedereen. Zo kunnen veel mensen met een beperking zoals autisme uitstekend bij ons terecht. Ook mensen met beginnende dementie kunnen hier hun dagen komen vullen. Zo ontmoet je bij ons niet alleen jongeren en volwassen, maar ook ouderen. Heb je vragen over onze dagbesteding? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij zoeken vrijwilligers!

Schrijf je vandaag nog in!
Scroll naar boven